maandag 24 februari 2014

Het Bankje van Ria.

Zaterdag rond een uur of elf ging Maco, richting Deventer, naar zijn moeder Ria. En ik ik ging naar 'De Tuin', want vandaag zouden de spullen weggehaald worden die de vorige huurders hadden achtergelaten. Gewapend met een thermoskan koffie op weg om na tien minuten fietsen aan te komen.
Ik hoefde niet lang te wachten. Spullen op de kar, nog even wat snoeien, en zo had ik al snel mijn eerste kopje koffie op 'De Tuin' verdiend.
Na de koffie de eerste rabarber geplant, die stond in een bak, in de tuin bij huis. Hier verwacht ik overigens over een tijdje een enorme plant te krijgen.
Na het planten van de rabarber (zwaar werk) ben ik naar VanDijkenKo gegaan. Hier zag ik afgelopen week een Rood Bankje, wat me heel geschikt voor de tuin leek. Eerst even wat meten en ja het bankje paste. Gekocht en afgesproken dat ik het later die dag zou ophalen.

Daarna weer terug naar de tuin, waar inmiddels de zon lekker scheen.
Toen Marco om een uur of vijf weer terug was, zijn we in de auto gestapt om het bankje op te halen. We hebben het direct naar de tuin gebracht waar Marco mij een cadeautje van zijn moeder gaf. Een mooi briefje met een geldbedrag om iets voor de Tuin te kopen. En dat geld bleek precies het bedrag te zijn voor het bankje !!!
De het Rode Bankje heet voortaan het Bankje van Ria.


12 opmerkingen:

 1. Wat een leuk bankje, de kleur is ook prachtig. Een heerlijk plekje om even te genieten met een kop koffie, het bankje van Ria.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk allemaal. Ben je straks heulemaal biologisch. Hebbie wel een beetje groene vingers?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Helemaal biologisch Anneke. En de vingers zijn nog niet groen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Rood maakt je 'verheugd', kan ik je morgen in Trouw / de Verdieping laten lezen.

  BeantwoordenVerwijderen

Visit Berta Drost's profile on Pinterest.