maandag 3 maart 2014

Het Zaaien & Planten kan beginnen!

Afgelopen week hard gewerkt in de tuin. Maandag samen met Annabeth één-derde deel onkruidvrij gemaakt.


En zaterdag, gewapend met een grote ketel soep, samen met Thomas, Sebastian en Marco ook nog eens één-derde deel onkruidvrij gemaakt.


Het derde deel ligt nog onder worteldoek wat ik bedekt heb met wat aarde. (experiment om te kijken of het onkruid dan vanzelf verdwijnt …)

Verder zijn we begonnen met de aanleg van 'de Boomgaard'. Hiervoor heeft Thomas een appelboompje verplant, die al in de tuin stond. En een appelboompje geplant wat in een pot bij het huis stond. Dit boompje was afgelopen zomer uitgedroogd toen wij op vakantie in Zweden waren. De thuisblijver was vergeten hem water te geven. Ik heb in het najaar de dode takjes weggesnoeid en ik zag dat het boompje op  één plaats begon uit te lopen. Dus nu hij in de volle grond staat, komt het vast wel goed.
Je ziet hieronder dat Sebastian en Marco de rol van assistent hebben aangenomen.
Het hek, wat Thomas verwijderd heeft, heeft ook een nieuwe bestemming gekregen in de tuin van het  net betrokken huis van Thomas en Kathinka …
Deze week kreeg ik ook nog een gouden tip van Elaine. Ik heb me aangemeld op Mijn Tuin een heel handige site met een kalender die precies aangeeft wanneer je wat moet doen!!!
Als je een tuin hebt, meld je aan en dan kunnen we 'tuinvrienden' worden :-)
2 opmerkingen:

Visit Berta Drost's profile on Pinterest.