170 gram pure chocolade, fijngehakt
170 boter, in blokjes
170 gram lichte basterd suiker
85 gram tarwebloem
6 eieren, losgeklopt
Voor de ramekins:
30 gram boter
30 gram cacao
Bestrijk 6-8 ramekins met boter en bestrooi ze met cacao. Klopt de overtollige cacao eruit.
Smelt de chocolade met de boter onder af en toe roeren au bain-marie. Meng de suiker met de bloem in een kom. Meng de gesmolten chocolade met de eieren en dan met de bloem en de suiker. Verdeel het mengsel over de ramekins en zet deze minstens een uur in de koelkast.
Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak de taartjes in 15-20 minuten.
Mmmmmm.... zo lekker !
BeantwoordenVerwijderenBedankt voor je reactie Pauline :-)
BeantwoordenVerwijderenDie komen natuurlijk op m'n lijstje!
BeantwoordenVerwijderenDie zien er heerlijk uit, leuk je hier te zien bij blogger.
BeantwoordenVerwijderenGroet, Joke
Dit ga ik ook eens proberen..
BeantwoordenVerwijderen