maandag 27 oktober 2014

Zwarte Bonen Brownies ...

Nog een recept van 






Oven voorverwarmen op 175 graden
Vorm (20 cm) bekleden met bakpapier

Boter op matig vuur smelten
3/4 van de in stukjes gebroeken chocolade toevoegen
en al roerend laten smelten.


Bonen, Cacaopoeder en Cocos 
en 2/3 van de gehalte walnoten 
in blender of keukenmachine fijn haken en vermengen.

In een andere kom de eieren
3 minuten kloppen
Agavesiroop toevoegen
en nog een minuutje  kloppen.
Een paar lepels apart houden.

Chocolademengel en Eieremengsel samenvoegen.

Resterende Chocolade en Walnoten toevoegen
Voorzichtig door elkaar roeren totdat de mix 1 kleur heeft.

In de bakvorm gieten.

Het overgebleven eimengsel er overheen druppelen
en met sateprikker marmereffect maken.

30 - 40 minuten bakken

Het is heel belangrijk de Brownie helemaal af te laten koelen 
voordat je hem aansnijdt.











Hemels ...









4 opmerkingen:

  1. Een lust voor het oog en een engel op je tong denk ik. ��

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is zooo lekker! Maar wel gluten- en suikervrij Irma :-P. Niet dat ik daar zo erg mee bezig ben. Als ik zin heb in een wit brood je met ... noem maar op, eet ik dat lekker. Maar ik heb een appje op mijn iPad van Green Kitchen en dat werk zo lekker !

      Verwijderen
  2. Van het kijken en lezen loopt het water me in de mond...

    BeantwoordenVerwijderen

Visit Berta Drost's profile on Pinterest.